O nama

 

Posebnost, inovativnost i kvalitet naših zaposlenika omogućava implementiranje konkurentske strategije diferencijacije i čini okosnicu razvoja kompanije „Meister“.


 

Mi navedene aspekte poslovanja i konkurentnosti pružamo timskim djelovanjem naših zaposlenika i kontinuiranim ulaganjem u njihovo usavršavanje, što dokazuju naše referense o završenim poslovima i zadovoljstvo naših investitora.

Razmišljajući o odrednicama strateškog pristupa naše kompanije, napravili smo analizu građevinske industrije u cjelini. Opredjelili smo se da naša vodilja budu strateški principi, koji će rizike u građevinskom poslu zadržati u razumnom opsegu. Način na koji to ostvarujemo i planiramo unapređivati u budućnosti je da koordiniranim djelovanjem svih dijelova kompanije poslujemo na bazi konkurentske strategije diferencijacije.

Posebnost, inovativnost i kvalitet naših zaposlenika omogućava implementiranje konkurentske strategije diferencijacije i čini okosnicu razvoja kompanije „Meister“.

Kvalitet usluga, poštivanje zadatih rokova i niski troškovi
Muris Peco

Direktor


Amela Mujanovic

Pravnik


Elma Mrkonja

Finansije


Nedim Plasto

InženjerOmer Masic

Inženjer


Senad Begic

Inženjer 

Naša namjera je unaprijediti kvalitet Vašeg života


Važno nam je mišljenje i potrebe tržišta, građana, okoline, jer našim djelovanjem direktno utječemo na ukupan ambijent društva i okolinu. Stoga, naša kompanija posebnu pažnju poklanja i segmentu društveno odgovornog poslovanja.

Koristimo se različitim komunikacijskim alatima da otvorimo dijalog sa svim sudionicima privrede i društva, koji jesu pod utjecajem našeg rada ili koji mogu utjecati na poslovnu aktivnost naše kompanije.

Svoju posebnost, u odnosu na konkurente, posmatramo kroz viziju da budemo više od isključive gradnje objekata. Naša namjera je unaprijediti kvalitet Vašeg života i razvoj našeg društva. Impuls našem osnovnom poslovanju i naša inspiracija ste Vi. Zadovoljstvo nam je ispuniti Vaša očekivanja.

Spremni smo da napravimo savršenu zgradu koja će zauvijek promjeniti Vaš život


Kontaktirajte nas