O nama

 

Posebnost, inovativnost i kvalitet naših zaposlenika omogućava implementiranje konkurentske strategije diferencijacije i čini okosnicu razvoja kompanije „Meister“.


 

Mi navedene aspekte poslovanja i konkurentnosti pružamo timskim djelovanjem naših zaposlenika i kontinuiranim ulaganjem u njihovo usavršavanje, što dokazuju naše referense o završenim poslovima i zadovoljstvo naših investitora.

Razmišljajući o odrednicama strateškog pristupa naše kompanije, napravili smo analizu građevinske industrije u cjelini. Opredjelili smo se da naša vodilja budu strateški principi, koji će rizike u građevinskom poslu zadržati u razumnom opsegu. Način na koji to ostvarujemo i planiramo unapređivati u budućnosti je da koordiniranim djelovanjem svih dijelova kompanije poslujemo na bazi konkurentske strategije diferencijacije.

Posebnost, inovativnost i kvalitet naših zaposlenika omogućava implementiranje konkurentske strategije diferencijacije i čini okosnicu razvoja kompanije „Meister“.

Kvalitet usluga, poštivanje zadatih rokova i niski troškovi
Muris Peco

Direktor


Amela Mujanovic

Pravnik


Elma Mrkonja

Finansije


Nedim Plasto

InženjerOmer Masic

Inženjer


Senad Begic

Inženjer 

Naša namjera je unaprijediti kvalitet Vašeg života


Važno nam je mišljenje i potrebe tržišta, građana, okoline, jer našim djelovanjem direktno utječemo na ukupan ambijent društva i okolinu. Stoga, naša kompanija posebnu pažnju poklanja i segmentu društveno odgovornog poslovanja.

Koristimo se različitim komunikacijskim alatima da otvorimo dijalog sa svim sudionicima privrede i društva, koji jesu pod utjecajem našeg rada ili koji mogu utjecati na poslovnu aktivnost naše kompanije.

Svoju posebnost, u odnosu na konkurente, posmatramo kroz viziju da budemo više od isključive gradnje objekata. Naša namjera je unaprijediti kvalitet Vašeg života i razvoj našeg društva. Impuls našem osnovnom poslovanju i naša inspiracija ste Vi. Zadovoljstvo nam je ispuniti Vaša očekivanja.

Spremni smo da napravimo savršenu zgradu koja će zauvijek promjeniti Vaš život


Kontaktirajte nas

Last updated on August 26th, 2020 at 11:24 pm